Staj Evrakların Teslimi

Sadece deprem bölgesinde bulunan öğrencilerimiz   tüm  staj işlemlerini online olarak gerçekleştirebilirler.  Bu öğrencilerimiz, staj sonrasında imza gerektiren evrakları ilgili birimlere imzalattıktan sonra taratıp  staj sekmemizde yer alan tüm evraklarla birlikte staj komisyonumuza online olarak iletebilirler.  Aynı şekilde staja başvurmak isterlerse de ilgili kurumların imzalaması gereken evraklar imzalandıktan sonra taratılıp staj  sekmesindeki basamakları takip ederek staj komisyonumuza online olarak tüm evraklarını gönderebilirler.

Diğer öğrencilerimiz tüm staj işlemlerine normal olarak takip ettiğimiz sürelerde, uyguladığımız prosedüre göre yapacaklardır.

Stajını bitirmiş ve staj sonrası evraklarını teslim etmek isteyen öğrencilerimiz, bu duyurunun yapıldığı gün baz alınarak bir ay içinde getirmeleri gerekmektedir.