Erasmus Stajı Hk.

Erasmus stajını, zorunlu staj olarak saydırmak isteyen öğrencilerimizin staja başlamadan önce bölüm staj komisyonuna aynı normal staj prosedürü ile başvuru yapması gereklidir. Bölüm staj komisyonu zorunlu staj için uygun görür ise ilgili belgeler imzalanacak ve öğrencinin sigortası yapılacaktır. Kalite sayfasında tüm belgelerin İngilizce halleri mevcuttur, tüm belgeler ve staj defteri yabancı dilde doldurulacaktır. Öğrencilerimiz, bölüme başvuru yapmadan önce SGK belgesinde gerekli olan firma onayı kısmı için yurtdışındaki kuruma mail ile SGK belgesini iletip, kurum tarafından kaşe-imza alabilirler.

Yurtdışında yapılacak ve bölüm stajı yerine saydırılmak istenen stajlar için de aynı prosedür geçerlidir.