Çakışan Derslerin Seçilmesi Hakkında

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenci ders programında çakışma görülmesi durumunda, çakışan iki dersten birini daha önce almış ve devam şartını sağlamış olması koşuluyla, çakışan bu iki dersi dilekçe ile alabilmesine karar verilmiştir. (Derslerden birisi sistemden diğeri dilekçe ile alınabilecek. Ders sayısında sınırlama bulunmamaktadır.)

Dilekçe örneği ekte yer almaktadır. Bu dilekçede ekle sil yerine çakışma yazılmalı ve çakışma mazereti belirtilmelidir.

Ders çakışması kanıtı dilekçe ekinde yer almak zorundadır.

Dilekçeler İmzalı olmak zorunda ve dilekçe ekinde nüfus cüzdan fotokopisi ve transkript yer almak zorundadır.

Dilekçe Mailleri öğrencilerin edu.tr uzantılı resmi mail adreslerinden atılmalıdır.

Bu koşulları sağlamayan mail ve dilekçeler dikkate alınmayacaktır. Duyuru öncesinde gönderilen dilekçeler tekrar gönderilmelidir.

Belirtilen karar doğrultusunda çakışan dersler için bölümümüz öğrencileri 27 Şubat - 10 Mart 2023 tarihleri arasında mbgblm@yildiz.edu.tr adresine imzalı dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir.